Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
Stenbiderrogn serveret på avocadoringe

Stenbiderrogn serveret på avocadoringe

Lækreste forret med stenbiderrogn

Stenbiderrogn! Når den er i sæson, er det min absolut favoritspise.

Ikke alene er 'nordens kaviar' smuk at se på, men den smager også himmelsk. For mit vedkommende er den her klassiker: Stenbiderrogn serveret med avocado, rødløg og créme fraiche, blandt nogle af de bedste forretter, som jeg kan få.

For at matche den smukke rogn, gør jeg ekstra ud af avocadoen. Jeg synes forretten bliver endnu mere indbydende, når avocadoen er skåret ud i ringe. Hvis du kigger under opskriften, så kan du se fremgangsmåden, hvis du også skulle få lyst til at servere stenbiderrogn på avocadoringe.

Prøv også:  Inspiration til andre forretter

 

Jeg er i køkkenet!

Ingredienser (mængde efter smag),
Stenbiderrogn serveret på avocadoringe

Avocado
Stenbiderrogn
Rødløg
Crème fraiche 18% eller opefter
Et godt brød
 
 
 
 
Sådan gør du:
  1. Skær avocado ud i ringe eller både.
  2. Skær rødløg i tynde ringe
  3. Portionsanret avocado, stenbiderrogn, rødløg, og créme fraiche på en tallerken, eller anret retten på et serveringsfad, som her.
  4. Server tynde skiver let ristet brød til.
  5. God fornøjelse!

Tip til opskriften:

  • Jeg plejer at bede min bager om at skære brødet ud i tynde (4-5 mm) skiver, det er dejligt nemt. Det du ikke bruger, kan du fryse ned med mellemlægspapir imellem hver skive. Så kan du nemt tage de skiver brød ud, som du skal bruge. De kan puttes direkte i brødristeren, selvom de er frosne.

Der skal bruges perfekte avocadoer til retten med stenbiderrogn

Find avocadoer der er perfekt modne. De skal lige akkurat være modne, uden at være for bløde. Halver avocadoen på tværs. Hak en skarp kniv (pas på fingrene!!) ind i stenen og lirk den forsigtigt løs. Med en spiseske løsnes kødet forsigtigt fra skallen. Skær dernæst avocadoen i skiver/ringe.

avocadoer skåret på tværs til stenbiderrogn

Watch on YouTube
Avocado anrettet i skiver til forret med stenbiderrogn

Efter avocadokødet er løsnet fra skallen, skæres avocadoen i fine ringe. Så dekorativt.

Har du spørgsmål eller en kommentar til opskriften, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej! Jeg hedder Dominique,
og det er mig der står bag Salatboden

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

 
 
 
 
 
 
Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


 
 
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram