Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.

CASAgent – Smuk & farverig

Håndlavet keramik fra Italien

Salatboden - forhandler af CASAgent

Velkommen til min landingsside med produkter fra CASAgent. For over 20 år siden, fik jeg nogle små fade fra CASAgent som gave. Det var en gave fra min mødregruppe. Dem nyder jeg fortsat, at bruge og har ofte tænkt, at dem gad jeg godt forhandle. Pudsigt nok, står jeg så her 20 år senere, og er forhandler af CASAgent. Det havde jeg ikke forestillet mig for 20 år siden.

Farverig italiensk håndlavet keramik fra CASAgent | CAMPAGNA

Keramikken er kendetegnet ved, at være i mange skønne farver og have et lidt rustikt udtryk. Det rustikke udtryk kommer dels af glasuren, der helt bevidst er lagt, så man her og der kan skimte lerfarven igennem glasuren. Desuden er der tale om produkter, der er lavet i hånden og derfor kan varierer en anelse fra produkt til produkt. Det er alt sammen med til at give keramikken et charmerende udtryk.

Personlig borddækning

Det brede udvalg af farver gør det nemt at matche keramikken med dit interiør og skabe en stemning, der passer til enhver lejlighed og din personlige smag.

Her er et par eksempler:

Bordækning- sydlandsk stemning

Med keramik fra CASAgent, kan du skabe lidt af den sydlandske stemning, de fleste af os holder så meget af. Italienske følelser møder nordisk himmelstrøg.

Borddækning til sommermiddag

Skal du dække bord til en sommermiddag, er det utroligt smukt at bruge nogle af de lyse pastelfarver. Det er smukt at blande farverne på tværs, men ønsker du et 'renere' look, kan du nøjes med en farve.

En buket engblomster på bordet, og du har et match made in heaven, når det kommer til farverne på CASAgent tallerkner m.m. Der er flere af farverne, der vil fange blomsternes farver.

Borddækning i sommerhuset

Sommerhus forbinder jeg med strand og vand. Og her kan være skønt at keramik hvide, grålige og blålige nuacer fra CASAgent, for at fremhæve sommerhusstemningen.

Uanset smag og stil. Her får du keramik, der er klassisk, smukt og tidløst og det passer til enhver stil.

CASAgent online shop

Her på siden finder du følgende produkter:

  • Middagstallerkner
  • Frokosttallerkner
  • Gourmettallerkner / skål
  • Serveringsfade
  • Salatskåle
  • Frugtskåle
  • Kaffekopper
  • Tekopper

Dette er blot et udvalg af de produkter der findes hos CASAgent. Du kan se alle produkter her. Ser du noget, som du kan bruge, så skriv til mig her. Så får jeg det hjem til dig.

Produkter fra CASAgent | CAMPAGNA | 20 farver

CAMPAGNA er navnet på en serie fra CASAgent. Det er den serie, som jeg har her på siden. Den findes i en bred vifte af farver. Ca 20 forskellige skønne farver.

Her er et link til et CASAgent katalog, hvor du kan se alle farverne. Du finder oversigten på side 25.

Er der en bestemt farve, som du er på udkig efter, men ikke kan finde her. Så skriv endelig til mig. Så får jeg skaffet den hjem til dig. Du kan skrive til mig her

Tak fordi du kiggede forbi. Jeg håber, at du er blevet inspireret.

 

 

TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram