Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.

Om mig

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog ... MADØRE! Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den.

Jeg har været vegetar i de første 30 år af mit liv, men i dag er jeg flexiganer. Derfor vil du også finde salater med f.eks. sprød parmaskinke på.

Jeg er gift med Kristian, som jeg har kendt nærmest hele mit liv. Sammen har vi vores to skønne drenge Albert og Oskar.

Mine 3 drenge er heldigvis lige så passioneret omkring mad, som jeg er. Der bliver brugt mange hyggelige timer rundt om spisebordet hos os, med snak og god spise. Kristian deler min store passion for at lave mad og bruger mindst lige så mange timer i køkkenet som mig. Og er der indisk på menuen, så er det Kristian der står 100 % for det.

Jeg elsker naturen og er så heldig at være omgivet af den, med skov til den ene side og marker til den anden side. Der er masser af dyreliv både der og hjemme hos mig selv, hvor vi har hund, kat og høns.

Historien bag Salatboden

Da Covid-19 brød ud, sad jeg i mit soveværelse, ved en udtrukket skuffe (den til sokkerne) med en træplade på. Det var skrivebordet i mit midlertidige kontor – for Danmark var lukket ned.

Her tikkede der et tilbud ind i min indbakke om et 3-dages Instagram boostforløb. Det takkede jeg ja til. Jeg ville gerne blive klogere på Instagram og oprettede i al hast en øveprofil, nemlig Salatboden. Den var oplagt som en øveprofil, da jeg laver en salat hver dag.

De tre dage blev til flere dage og de tre salater, er blevet til mange salater sidenhen. Mit spisebord har stået fast model som baggrund til samtlige fotos. Og min famile har stået model til at skulle stå i venteposition, før vi kunne spise, fordi jeg liiiige skulle tage et sidste foto.

Til dig

Du har fundet ind til mig, så jeg er sikker på, at du og jeg deler passionen for salater og grønt tilbehør.

Inspiration kan man aldrig få nok af og det er lige præcis det, som jeg håber, at du finder her. Masser af grøn inspiration.

For mig skal mad være ukompliceret og have masser af smag. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig.

Velkommen til Salatboden.

dominique-der-staar-bag-salaterne-underskrift

Kærlig hilsen
Dominique Kørvell
Salatboden

Kontakt

Har du spørgsmål til opskrifter og andre blogindlæg?
Jeg besvarer meget gerne spørgsmål til opskrifter og andre blogindlæg. Skriv i kommentarfeltet her på Salatboden under de enkelte indlæg. Således har andre læsere også glæde af svaret.


Øvrige henvendelser
Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller ideer.

KONTAKT

Er du en virksomhed?
Er du virksomhed og har en god ide om et samarbejde, så kontakt mig venligst på:
info@salatboden.dk

KONTAKT
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram