Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

PMA er ejer af domænet: www.salatboden.dk

PMA
Høsterkøbvej 25
DK-2970 Hørsholm

CVR-nr: 25020979
Telefon: +45 2764 5757
E-mail: info@salatboden.dk

Afgivelse af ordrer

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvor det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar via e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra os med information om, at vi har modtaget ordren og faktureret dig. Før dette er sket, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre, som en følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Priser

Priserne på vores hjemmeside, er vores aktuelle priser incl. moms. PMA tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

PMA modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard, ApplePay, MobilePay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

PMA bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 2-5 hverdage. Pakker i Danmark sendes med GLS.

Rettidig levering forudsætte at GLS overholder dag-til-dag levering. PMA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Ved køb over DKK 499,-:
PMA tilbyder fri fragt i Danmark (Dog ikke Grønland og Færøerne).

Ved køb under DKK 499,-
PMA tilbyder fragt til levering til pakkeshop: DKK 49,00
PMA tilbyder fragt til omdeling privat og erhverv: DKK 59,00

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl, skader eller slidtage begået ved forkert betjening af produktet, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail til: info@salatboden.dk, og fremsende billeder, der tydeligt viser det, som du reklamerer over. Hvis din reklamation er berettiget, vil du i korrespondancen bliver informeret om det videre forløb.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ‘rimelig tid’ efter, at du har opdaget fejlen.Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og inden 20 dage efter fejlen blev opdaget.

Salatboden vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

PMA (Salatboden)
Høsterkøbvej 25
2970 Hørsholm
info@salatboden.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger (reg.nr. og kontonummer), så vi kan overføre det aftalte beløb. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på ubrugte varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre andet er aftalt.

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@salatboden.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Derudover skal du oplyse:

  • Dit ordrenummer
  • Dato for bestilling
  • Dato for modtagelse af ordre
  • Dit navn
  • Din adresse

Du kan også fortryde ved at benytte dig af vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.
Tryk her for at downloade standard fortrydelsesformularen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen skal være uskadt og i ubrudt original emballage.

Ved returnering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret og i original ubrudt emballage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale forsendelsesemballage. Hvis dit/dine produkt(er) har særskilt original emballage og denne mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Klagemuligheder - oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: info@salatboden.dk

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus:
https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

Hvis du er forbruger med bopæl i en andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@salatboden.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17. marts 2023

TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram