Spidskålssalat findes i mange herlige variationer. Den her variation hører til en af mine favoritter.
Kombinationen af spidskål, spæd spinat, cremet gedefeta og ristede pinjekerner i den her spidskålssalat er skøn. Jeg har lavet den i årevis og bliver aldrig træt af den.
Prøv den... måske får du det lige som mig? I hvert fald så ved jeg, at mine veninder, der har fået opskriften på den her spidskålssalat laver den igen og igen. Det plejer at være et godt tegn.
Selv synes jeg, at salaten bliver allerbedst, når den toppes med den cremede luftige gedeost, Président Rondelé. Den smager utrolig godt sammen med de ristede pinjekerner. Er du ikke til den, kan du toppe med en hvilket som fetaost, som du foretrækker.
Prøv også: Regnbueråkost - dejlig, mild og nem salat. Alt rives på et rivejern.
Og har du et mandolinjern, så brug gerne det. Ellers går det selvfølgelig også fint, at snitte det i hånden.