Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
Ovnbagte aubergineskiver med persille, parmesan & ristede pinjekerner

Ovnbagte aubergineskiver med persille, parmesan & ristede pinjekerner

Er du til hurtigt og smagfuldt tilbehør, så er de her ovnbagte aubergineskiver med parmesan & persille lige noget for dig.

Den her opskrift på ovnbagte aubergineskiver, er skønt grønt tilbehør. Den kan også sagtens bruges som en italiensk forret, eller komme på tapasbordet. Den tager ingen tid at lave og passer bare sig selv i ovnen. Selv elsker (ELSKER) jeg aubergine og kombineret med parmesan, persille og ristede pinjekerner, kommer der rigtigt gang i de italienske smagsløg.

Prøv også:

Ovnbagt aubergine med asiatisk inspireret topping

Siciansk lun salat

 

 

Jeg er i køkkenet!

Ingredienser,
Ovnbagte aubergineskiver med persille, parmesan & ristede pinjekerner

(4 personer)
3 stk auberginer
1 fed hvidløg, presset
2 håndfulde kruspersille, grofthakket
2 håndfulde parmesanost, friskrevet
6 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
sort peber, friskkværnet
 
 
 
 
Sådan gør du:
  1. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver på langs og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Lav en blanding af olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber.
  3. Fordel persilleblandingen på aubergineskiverne, så fladerne bliver dækket.
  4. Top med revet parmesanost
  5. Bages i ovnen ved 200 grader 45 - 50 minutter (Jeg brugte ikke varmeluft). Vær sikker på at du giver dem nok. De skal være helt møre og gyldne på skærefladen.
  6. God fornøjelse.

Tip til opskriften:

  • HUSK…
    Du må hellere give auberginen for meget, end for lidt i ovnen. Det er en virkelig dårlig oplevelse at få aubergine, der har fået for lidt. Aubergineskiverne skal være helt møre og gyldne på skærefladen.
Ovnbagte aubergineskiver med persille, parmesan & ristede pinjekerner
Persilleblandingen fordeles på aubergineskiverne og dernæst er det ind i ovnen. Nemt og godt.

Har du spørgsmål eller en kommentar til opskriften, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej! Jeg hedder Dominique,
og det er mig der står bag Salatboden

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

 
 
 
 
 
 
Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


 
 
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram