Jeg elsker det italienske køkken og dermed også den her variant af Caponata.
Auberginer – og jeg håber virkeligt at du læser videre, selvom du støder på ordet aubergine – hører helt klart til blandt mine favoritgrøntsager. Når der så kommer sicilianske aner indover, så bliver det ikke bedre.
Ah, Caponata, tænker du måske? Og ja, det er vel en slags Caponata, som jo findes i mange varianter. Her er min variant, som er super nem. Den passer sig selv i ovnen og smager himmelsk.
Perfekt gæstemad der snildt kan laves dagen før. Caponata bliver blot endnu bedre af, at blive lavet i god tid (trækker smag). Sørg dog for at den har stuetemperatur, når du serverer den.
Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den?
PRØV OGSÅ: Karamelliserede grøntsager med tomatsovs og mozzarella
Evt. Hvis du vil have lidt variation, vil det smage dejligt at tilsætte et par spiskeskefulde kapers.
Til dig, der ikke bryder dig om auberginer. Måske har du fået serveret aubergine, der ikke var blevet tilberedt nok? Det er virkeligt en skidt oplevelse og så forstår jeg godt din holdning til auberginer. Men giv auberginen et prøv igen. For korrekt tilberedt auberginer smager fantastisk.
Hej
Min mand og jeg er ikke så glade for pinjekerner, har du et tip til, hvad kan jeg bruge i stedet for?
Og tak for alle dine lækre opskrifter
Vh. Tina
Hej Tina.
Det glæder mig, at du kan bruge nogle af mine opskrifter. Hvis jeg var dig (og din mand :)), så ville jeg ikke bruge noget i stedet for pinjekerner. Blot undlad dem. Salaten vil smage dejligt alligevel.
Bh Dominique