Tabouleh med et twist, er til dig, der har lyst til en salat der er super sommerlig, saftig og med masser af smag.
Det er en salat, som jeg er sikker på, at du kommer til at lave igen og igen, når du først har prøvet den en gang.
Med udgangspunkt i den herlige libanesiske salat, tabouleh, som er en af mine favoritsalater fra Mellemøsten, så får du her min version.
Twistet til salaten er, at jeg bruger blomkålsris, i stedet for bulgur – du kan dog sagtens tilføje noget bulgur, hvis du har lyst til det.
Jeg håber virkeligt, at du vil give den her salat et prøv - du vil ikke fortryde.
Spørgsmål?
Så er jeg lige her i kommentarfelten nederst på siden.
Prøv også: Vil du hellere til de italienske himmelstrøg?
Så prøv den her lune italienske salat - Caponata
- netop fordi den klassiske tabouleh er med bulgur, masser af krydderurter, citronsaft og god olivenolie. Præcis bulgur, eller manglen på selvsamme, er årsagen til at jeg kalder min opskrift tabouleh med et twist.
Bulgur er nemlig skiftet ud med blomkål. Blomkål der rives på den grove side af rivejernet - blomkålsris. Og så elsker jeg, at smide granatæblekerner i salaten også.
Kan du ikke undvære bulgur, så kan du sagtens smide et par håndfulde i (kogt efter anvisning på posen).
Hovedpersonerne i den her tabouleh med et twist er persille og citron. MASSER at persille og citron. Og mynte naturligvis. Alene de tre ingredienser er jo indbegrebet af sommermad.
Salaten holder fint til næste dag, så lave rigeligt. Det vil du takke dig selv for dagen efter.