Quinoa kommer ofte på middagsbordet hos os, som tilbehør.
Quinoa er meget mild i smagen og kan derfor snildt tilføjes lidt ekstra smag. Og det er præcis det jeg har gjort her.
Her er den blevet peppet op med karamelliserede løg, sauteret fennikel, masser af citronsaft og knasende valnødder.
Er du ikke til fennikel, kan den sagtens undværes.
Den her opskrift på quinoa , kan bruges som tilbehør til de fleste aftenmåltider. Trods løg, fennikel, citronsaft og valnødder, er retten fortsat dejligt mild og passer til det meste.
Prøv også: Hvidløgsristede kartofler med oregano og smuldret feta
Evt. top eventuelt med hakket forårsløg
Løg, fennikel, masser af citronsaft og valnøddekerner, giver den ellers ret smagsneutrale quinoa et pep.
Foretrækker det, kan du forenkle opskriften? Følg opskriften, men undlad fennikel og nødder. Opskriften er fortsat skøn.
Jeg elsker, at bruge citronsaft i min madlavning. For mig får næsten enhver ret et løft, ved at tilføje lidt syrlighed i form af citronsaft... eller i nogle tilfælde vineddike. Den bidrager både med friskhed men 'løfter' også retten ved at give dybde til smagen. Prøv og se om du har det som mig.