De her ovnbagte sprøde kartoffelskiver er vores 'fredagskartoffel'. Den tager ingen tid at lave dem og det er en skøn måde at tilberede kartofler på. Og så ser de her sprøde kartoffelskiver dekorative ud, når man lægger en 'bane' kartofler op på tallerkenen.
Vi har nok lave den her kartoffelret tusind gange hjemme hos os og vi bliver aldrig trætte af den. Hvem elsker ikke sprøde kartofler?
Easy peasy og smager fantastisk. Prøv dem!
Se også: Blærerøvskartofler
Tilsæt evt. et presset fed hvidløg olien.
Jeg har lavet de har ovnbagte sprøde kartoffelskiver i mange år. En dag spurgte min svigerdatter: 'hvorfor lægger du egentligt ikke de skivede kartofler op på Instagram? De er så gode' Jeg var sådan lidt... ja, men det jo bare de skivede kartofler?Jeg lagde dem op og det blev mit mest sete og liked opslag i den tid. Sjovt ikke? Og mange har sidenhen skrevet til mig, at de laver dem igen og igen. Så de kan altså noget de her lækre nemme sprøde kartoffelskiver!
Hejsa,
De ser godt nok lækre ud. Bliver det stykke der er dækket af den næste kartoffel også sprød når de ligger sådan i ovnen? 🙂
Hej Sara 🙂 Nej selve stykket hvor skiverne overlapper bliver ikke sprød. Men det betyder ikke noget. Det er netop dejligt, at du både får sprød og blød kartoffelkonsistens i munden. Det er helhedsoplevelsen, der tæller. Og så ser det bare lækkert ud, at man kan lægge en stribe kartofler, der hænger sammen på tallerkenen. Giv dem et prøv - jeg tror ikke, at du vil fortryde 🙂
Kh Dominique