Sådan en omgang ovnbagte grøntsager, der har hygget sig i ovnen med både mozzarella og tomatsovs er et herligt måltid.
Det bedste af det hele er, at det er så nemt.
Kartofler, tomater, auberginer (forbages lidt), squash. peberfrugt og løg skæres i grove tern. Op i bradepanden med mozzarella ost og tomatsovs m.m. Hele molevitten ryger i ovnen og passer sig selv, mens du kan lave noget andet.
En times tid senere, har du de herligste ovnbagte grøntsager, der er lækre og karamelliserede.
Jeg tror, at jeg laver to bradepander næste gang, vi skal have gæster. Vælter det hele over på et stor fad, dejligt rustikt, hulter til bulter og toppet med basilikum. Perfekt gæstemad.
Prøv også: Caponata - italiensk lun salat
Hvis du vil spare på kalorierne, kan ost og brød undværes
Grøntsager klar til at ryge i bradepanden, sammen med tomatsovs m.m.