Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
Italiensk inspireret omelet med fennikel

Italiensk inspireret omelet med fennikel

Omelet med grøntsager – eller Frittata som italienerne kalder den, er efter min mening den bedste måde at få omelet på. Du kan anvende alverdens grøntsager – her har jeg brugt fennikel.

Måske synes du, at fennikel og æg lyder mystisk sammen? Men tro mig. Den her omelet, smager så godt... Godt på den italienske måde. Og hvem kan ikke lide det?

Server den til morgenmad, frokost eller aftensmad. Er der en rest tilbage, smager den skønt dagen efter.

Har du kartofler tilovers fra dagen før, så vil de også smage godt i den her omelet. Skær dem i skiver og tilsæt dem fennikelblandingen i den sidste del af stegetiden.

 

Prøv også: Æggewraps med tortilla - fastfood på den gode måde!

 

 

Jeg er i køkkenet!

Ingredienser,
Italiensk inspireret omelet med fennikel

(4 personer)
1 fennikel
1 løg
8 æg
6 spsk vand
tsk parmesanost, friskrevet
3/4 salt
sort peber, friskkværnet
olivenolie
 
 
 
 
Sådan gør du:
  1. Indstil ovnen til grillfunktion og opvarm den til 200 grader.
  2. Halver løget og skær det i tynde halve ringe.
  3. Halver ligeledes fenniklen og skær den i tynde skiver. Hold den grønne top tilbage til pynt.
  4. Sauter løg og fennikel, indtil det bliver blødt og tilberedt. Krydr med lidt salt og peber. Sæt til side på en tallerken, da panden nu skal bruges til omeletdelen.
  5. Pisk æggeblandingen sammen (æg, vand, 1/2 tsk flagesalt og sort peber).
  6. Varm panden godt op. Tilsæt olivenolie. Hæld æggeblandingen i panden. Sku helt ned for varmen eller sluk (eftervarme).
  7. Efter et par minutter, sættes panden ind i den øverste halvdel af ovnen under grillen. Hold øje med den. Når omeletten har sat sig og bobler op, så er den færdig.
  8. Fordel fennikelblandingen på frittataen og top med den grønne del fra fenniklen.
  9. Riv lidt parmesan over frittataen og server den med et stykke ristet rugbrød på siden.
  10. God fornøjelse.

Tip til opskriften:

  • OBS! Vær opmærksom på, at du skal bruge en pande, der er velegnet til at gå i ovnen.

Har du spørgsmål eller en kommentar til opskriften, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej! Jeg hedder Dominique,
og det er mig der står bag Salatboden

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

 
 
 
 
 
 
Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


 
 
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram