Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
Proteinrig havregrød

Proteinrig havregrød

Proteinrig, cremet og mættende havregrød – perfekt til den travle hverdag

Proteinrig havregrød med æg - Puh ha…

Det er uden tvivl din reaktion, når jeg forslår dig, at gøre din havregrød ekstra mættende og proteinrig med æg!!

Det var i hvert fald min første reaktion!

Men stop lige. Siger du: Puh ha… hvis jeg spørger dig, om du kunne tænke dig et stykke lagkage med lækker cremet kagecreme? Nej, vel?

Det er netop det ægget gør ved din havregrød. Den bliver mere cremet. Og mere proteinrig og dermed mere mættende.

Jeg tog mig sammen og prøvede det. Nu spiser jeg aldrig havregrød uden æg mere. Og dem som jeg har delt tippet med, er ellevilde med det!

Faktisk så synes jeg, at konsistensen er bedre på den her proteinrige havregrød end på den traditionelle havregrød.

Inspirationen til at bruge æg i havregrød, fik jeg fra Sanne, @sundtliv.nu Hun går op i sund kost og træning og er god til at snige nogle ekstra proteiner ind i maden.

Hvis du vil have en nem, hurtig og mættende morgenmad, så er den her opskrift på havregrød med æg genial.

Jeg hælder lidt mælk ved grøden og topper den typisk med blåbær, æble skåret i tern og grofthakkede mandler.

Husk at du kan fange mig lige her nederst på siden i kommentarfeltet. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til opskriften eller sende mig en kommentar eller en hilsen - det er bare hyggeligt.

 

Prøv også: Når du har bedre tid i weekenden, så er den her italiensk inspireret omelet med sprød parmaskinke et hit.

 

 

Jeg er i køkkenet!

Ingredienser,
Proteinrig havregrød

1 dl havregryn, grovvalset
1 stk æg
1 m/top tsk vaniljesukker
1 knsp salt
2-3,5 dl vand, mængde - alt efter hvilken konsistens du foretrækker grøden
 
 
 
 
Sådan gør du:
  1. Put havregryn, vand, æg, salt og vaniljesukker i en gryde.
  2. Sæt gryden over blusset. Kog blandingen op under konstant omrøring. Jeg bruger et piskeris.
  3. Sluk for blusset, når grøden har en passende konsistens.
  4. Tilføj evt. mælk og top den lune grød med den topping, som du foretrækker.

Tip til opskriften:

  • Ideer til hvad du kan servere havregrøden med:
    Mælk
    Skyr
    Frugt, f.eks. æble
    Bær, f.eks. blåbær, brombær, hindbær
    Nødder, f.eks. mandler, hasselnødder. pecannødder, valnødder

Proteinrig havregrød

Man kan altid bruge en opskrift på et hurtigt, nemt og sundt morgenmåltid.

Den proteinrige havregrød smager godt med mælk, bær og nødder

Havregrøden smager dejligt med mælk, bær og grofthakkede nødder. Brug den topping du foretrækker.

2 kommentarer

  1. Else Hansen siger:

    Skulle der ikke have stået 1 dl.grove HAVREGRYN og ikke 1 dl. havregrød

    Svar
    1. Dominique siger:

      Hej Else.
      Jo, det har du fuldstændig ret i. Tak fordi du har gjort mig opmærksom på det. Jeg får lige rettet opskriften til. God fornøjelse med havregrøden.
      Kh Dominique

      Svar

Har du spørgsmål eller en kommentar til opskriften, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej! Jeg hedder Dominique,
og det er mig der står bag Salatboden

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

 
 
 
 
 
 
Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


 
 
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram