Det er den asiatisk inspireret salatdressing og soyamandlerne, der gør det.
'Sushisalat!' Det var hvad min mand, Kristian, udbrød, da han satte tænderne i den her sprøde kålsalat med sprøde soyamandler.
Jeg forstår det godt, for den her skønne kålsalat giver lidt associationer til sushi. En dressing der både indeholder soya, ingefær, chili og sesamolie. Ikke så mærkeligt at han fik de associationer til sushi.
Salaten, der både indeholder grønkål, spidskål, æble & sprøde soyamandler, er til dig, der har lyst til en sund salat, som både smager drøngodt og er lidt anderledes.
Som min søde svigermor sagde: ‘A change is as good as a holiday’ og nogle gange er det bare skønt, at prøve noget nyt, ik’?
Salaten vil passe fint til kød, fjerkræ eller fisk.
Nederst på siden, kan du se en film med fremgangsmåden til kålsalat med sprøde soyamandler.
Prøv også... Hvis du som mig, er vild med at bruge kål i salater, så må du ikke gå glip af disse opskrifter:
Glaskålssalat med spidskål, æbler & hasselnøddekerner
Regnbueråkost - nemmeste smagfulde salat - alt rives på et rivejern.
Hvis du vil spare tid, kan du købe grønkål, klar til brug, i de fleste supermarkeder. Grønkålen er både ribbet, snittet og vasket. Nogle supermarkeder har ovenikøbet en økologisk variant.
Hvis du får soyamandler til overs, er de skønne som snack.
Salatopskriften, der både indeholder ingefær, sesamolie, soya og chili, er asiatisk inspireret. Kombinationen af disse ingredienser giver en skøn smag.
Jeg fandt grønkål, der var snittet og klar til brug, i Rema. Mange supermarkeder tilbyder denne mulighed, hvilket er rart, når det skal gå lidt hurtigt i hverdagen.