Der er altid stor tilfredshed rundt om bordet, når jeg serverer de her sprøde ovnbagte kartofler med blød midte. Og det forstår jeg virkeligt godt. For kartoflerne bliver så lækre og sprøde tilberedt på den her måde.
De er så utroligt nemme at lave og de bliver så meget ekstra lækre. Så hvorfor ikke bruge de par minutter ekstra?
Knuste kartofler har jeg også set, at de her kartofler bliver kaldt. Og det er netop det man gør. Man koger kartoflerne, knuser dem let, giver dem lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Ind i ovnen og vupti, så har du de skønneste sprøde kartofler.
Du MÅ prøve opskriften på de her sprøde ovnbagte kartofler med blød midte – jeg garanterer dig, at du bliver meget populær.
Prøv også >> Ovnbagte sprøde kartoffelskiver
Kartoflerne koges, køles en anelse og dernæst får de et tryk, så de flader ud og sprækker. Dermed får de en endnu større flade, hvor de kan blive sprøde. Uhm!
På Salatbodens YouTube-kanal, finder du en masse film, med fremgangsmåden på mange af mine opskrifter.