Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
MobilePay og EAN betaling
Rucolasalat med parmesan & ristede pinjekerner

Rucolasalat med parmesan & ristede pinjekerner

Den her Rucolasalat med parmesan kan laves på bare 10 minutter.

Trods for de få råvarer og den korte tilberedningstid, så smager rucolasalat med parmesan bare fantastisk.

Rucolaens pebrede og sennepsagtige smag, kombineret med pinjekernernes søde nøddeagtige smag og det salte fra parmesanosten... Det er en skøn kombination.

Her i huset laver vi den nemme salat igen og igen, den bliver man aldrig træt af.

 

Jeg er i køkkenet!

Ingredienser,
Rucolasalat med parmesan & ristede pinjekerner

(8 personer)
150 g rucola
50 g pinjekerner
100 g frisk parmesanost
Olivenolie
Friskkværnet sort peber
 
 
 
 
Sådan gør du:
  1. Rist pinjekernerne gyldne på en pande - hold øje med dem hele tiden!
  2. Rens, skyl og slyng rucolaen
  3. Skær flager af parmesanosten med en kartoffelskræller. Du kan også vælge at rive den på den grove side af et rivejern
  4. Fordel rucolaen på et stort fad, toppet med de ristede pinjekerner og flager af parmesanost. Drisl med olivenolie og krydr let med sort peber
  5. Klar til servering. God fornøjelse!

Tip til opskriften:

  • Det er vigtigt, at du rister pinjekernerne. Dels bliver den gode smag fremhævet, dels så bliver de sprøde. Rist dem ved middel varme. Når du rister pinjekerne, så vend ikke ryggen til dem et øjeblik. For det går pludselig stærkt. Vend dem konstant med en spatel eller giv panden et sving på 'kokkeagtig' maner, så kernerne vendes i luften.

Spiselig blomster på salaten

Du kan gøre salaten ekstra festlig og indbydende ved at pynte den men lidt blomster. Er det sommer og har du have? Så er den nemme løsning Tusindfryd. Den er måske ikke så rar, at få i munden – men den kan jo skubbes til side, når man spiser salaten. Skulle uheldet være ude, så ved man i det mindste at den ikke er giftig. Du kan eventuelt også nøjes med at bruge kronbladene.

Tusindfryd pynter rucolasalat med parmesan

Tusindfryd – en spiselig blomst

 

Watch on YouTube

Har du spørgsmål eller en kommentar til opskriften, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej! Jeg hedder Dominique,
og det er mig der står bag Salatboden

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

 
 
 
 
 
 
Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


 
 
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
crosschevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram