Hvis du elsker sprøde kartofler (hvem gør ikke det? 😅), så er det her kartoffelsalaten for dig. En lidt anderledes version – men virkelig god.
Denne kartoffelsalat har masser af 'crunch', da der både er agurk, radiser og – selvfølgelig – sprøde kartofler i.
Halvdelen af kartoflerne vendes i selve salaten sammen med dressingen. Den anden halvdel lægges på toppen sammen med lidt ekstra radiser og purløg.
Selvom kartoflerne kommer i dressingen, holder de sig sprøde – så længe du først blander det hele lige før servering.
Du kan sagtens blande lidt ekstra grønt i, fx icebergsalat. Det lyder måske lidt usædvanligt, men det smager overraskende godt!
God fornøjelse med kartoffelsalaten med sprøde kartofler.
Scroll ned til bunden af siden – der finder du en video med fremgangsmåden. Jeg er i køkkenet med vores ældste 😊
Her finder du flere opskrifter med sprøde kartofler.
Her finder du en fin kartoffeleguide.
Prøves af i morgen. Har kartofler i ovnen nu, men tænker de måske bliver bløde inden aftensmaden i morgen, hvor vi får gæster? Det vil være ærgerligt.
Skal jeg gentagne dem i morgen og derfor slukke tidligere i dag?
Hej Lone 😊
Det vil være bedst, hvis du laver de sprøde kartofler forholdsvis kort tid før de skal bruges. Ellers bliver de kedelige.
Jeg håber, at I får en dejlig aften.
Dbh Dominique 🌱