7 på lager
Hvid sesam har en unik og karakteristisk smag. Smagen beskrives ofte som nøddeagtig og let sød.
Smagen er mild, men alligevel markant nok til at tilføre dybde og kompleksitet til retter. Når sesamfrø ristes, intensiveres deres smag betydeligt, hvilket fremhæver en rigere, mere udtalt nøddeagtig aroma og en antydning af jordagtige undertoner.
De tilføjer en lækker tekstur og en smagsmæssig dimension til salater, stir-fries, bagte grøntsager og ikke mindst sushi, som du sikkert allerede har bemærket. Sesam er fremragende topping, der kan tilføje et knasende element og en dejlig smag.
Selv holder jeg meget af at bruge både hvide og sorte sesamfrø i maden. Følger du mig på instagram @salatboden, så er du måske stødt på min opskrift på 'krydret brasede kartofler'. Eller opskriften på bagte skiver blomkål. I begge opskrifter giver de hvide sesamfrø både knas og smag. Har du ikke prøvet opskrifterne endnu? Så kan jeg varmt anbefale dig, at prøve dem. Nedenfor får du direkte link til opskrifterne.
God fornøjelse!