Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.

Viskestykke, Freja, hørblanding, farve soil / gråbrun - Ib Laursen

89 DKK
 • Fri fragt fra 499 kr.
 • Hurtig levering.
 • Trustpilot , 5 ud af 5⭐️

8 på lager

Produktinformation Viskestykke, Freja, i hørblanding, Soil

 • Materiale: 48% hør / 52% bomuld
 • Mål: B 50 cm x L 70 cm
 • Vaskeanvisning: 40 grader
 • Vægt: 100 gram
 • Brand: Ib Laursen
 • Model: Freja

Freja Viskestykke i farven soil (jordfarve)

Detaljer! Det er ofte dem, der skaber en hyggelig stemning. Oftest fører det tanker til stearinlys og bløde tæpper. Men andre detaljer spiller også ind. F.eks. et pænt viskestykke, der hænger i køkkenet.

Viskestykket her er i en hørblanding. Alene materialet gør, at Freja viskestykket virker lækkert. Men farven 'soil', som er en gråbrun jordfarve, gør også sit. Det har sådan en underspillet elegance med en naturligt udtryk. Freja viskestykke i farven soil er min personlige favorit. Det passer perfekt til vores køkken, som er lavet i naturmaterialer.

Hvorfor et køkken viskestykke i en naturlig jordbrun farve?

Farve og materiale på det her Freja viskestykke passer smukt til et køkken i naturmaterialer. Når det er sagt, vil det være smukt til de fleste køkkener. For farven soil (og smoke for den sags skyld), blender smukt ind i næsten alt. Det passer til det meste!

Findes Freja viskestykke i flere farver?

Ja! Det findes i 11 farver. I min webshop, har jeg valgt to af dem.

 • Soil (gråbrun jordfarve)
 • Smoke (grålige nuance)

Er du på udkig efter en specifik farve Freja viskestykke? Lad mig hjælpe dig! Kontakt mig på: info@salatboden.dk. Så vil jeg undersøge, om jeg kan få det hjem til dig.

Dimensioner på Freja hørblanding viskestykke i farven soil (jordbrun farve)

Viskestykket måler 50 cm i bredden og 70 cm i længden.

Freja viskestykke, soil, er et viskestykke med god sugeevne

Blandingen af bomuld og hør sikrer både en god holdbarhed og en god sugeevne.

Tip: Forbedr sugeevnen på dit nye viskestykke før brug

Vidste du, at du kan forbedre sugeevnen af dit nye Freja viskestykke betydeligt ved at lægge det i blød i koldt vand i 24 timer, før du tager det i brug? Det enkle trick er ikke kun en gammel husmorfortælling; det har faktisk videnskabelig baggrund.

Når et nyt viskestykke lægges i blød, hjælper det vandet med at trænge ind i og løsne de naturlige fibre i materialet, som bomuld og hør. Fibrene kan være en smule stive og komprimerede lige fra produktionen. Ved at blødgøre dem, åbnes fibrene op, hvilket gør dem mere modtagelige for vand og forbedrer deres evne til at absorbere væske. Dette er særligt effektivt for viskestykker lavet af naturlige materialer, da de har en tendens til at have en bedre sugeevne, når fibrene er fuldt udvidede.

Efter blødningen er det en god idé at vaske viskestykket i maskinen på det anbefalede vaskeprogram (40 grader), for at sikre, at det er helt rent og klar til brug. Det her lille forberedelsestrin sikrer, at dit Freja viskestykke i farven soil virker perfekt fra første brug

Viskestykke, Freja, hørblanding, farve soil / gråbrun - Ib Laursen
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram