1 på lager
Sortimentet af Saladini osteknive kommer i flere modeller, alt efter hvilken ost, de skal bruges til.
Den her ostekniv er lavet til smørebare ost og er med andre ord velegnet til bløde oste, som f.eks.
Kniven er også velegnet til smør, f.eks. saltet smør.
Ved køb af en enkelt ostekniv, leveres den i en fin papæske. Bestilles flere typer osteknive på én gang, leveres de samlet i en enkel trææske. En trææske brændemærket med et Saladini logo.
I byen Scarperia i Toscana, håndlaver de dygtige knivmagere smukke knive – blandt andet, osteknive. Alle knivene er håndlavet i naturmaterialer og ikke to er ens. Hver kniv har sin sjæl.
Navnet på knivene, og familien bag, er Saladini. I 1984 kom Leonardo Saladini i lære som knivfabrikant hos sin onkel, Marcello Azzini. I 1997 startede Leonardo sit eget værksted op og sådan startede historien Saladini cutlery.
Hver knivmodel er designet af Ciacommo Cecchi. Han er uddannet arkitekt med speciale inden for håndlavede knive. Håndtaget består af fint slebet oliventræ fra Toscana. Det er lavet i et stykke og det føles både blødt og lækkert at holde i hånden.
Vær opmærksom på, at ostekniven kan variere i forhold til produktfotoet, da alle knive er unikke og forarbejdet i naturmaterialer.
For at bevare skaftet smukt, så gnid det med lidt olivenolie en gang imellem.
Se hele sortimentet af Saladini osteknive her. Under hver ostekniv er det angivet, hvilke oste de er velegnet til.