Trustpilot fremragende
Hurtig levering
Levering gratis fra 499 kr.
MobilePay og EAN betaling

Saladini serveringsgaffel

600 DKK
 • Fri fragt fra 499 kr.
 • Hurtig levering.
 • Trustpilot , 5 ud af 5⭐️

2 på lager

Produktinformation serveringsgaffel

 • Brand: Saladini Cutlery
 • Håndlavet i Italien
 • Total længde: 26 cm
 • Materiale blad: Svensk rustfrit stål.
 • Materiale håndtag: Oliventræ
 •  Serveringsgaffel kan varierer fra produktfotoet, da alle gafler er håndlavet, unikke og forarbejdet i naturmaterialer.
 • Tåler ikke opvaskemaskine

Elegant italiensk serveringsgaffel, smukt udført med skaft i oliventræ

Elegant serveringsgaffel fremstillet i rustfri stål af høj kvalitet, med håndtag i smukt slebet toscansk oliventræ, der kan være op til 100 år gammelt.

Serveringsgaffel med et stilrent design, der passer perfekt ind i de fleste hjem.

Serveringsgaflen er håndlavet hos italienske Saladini Cutlery. Hver en gaffel håndelavet og  unik. Dertil kommer at den er lavet af naturmaterialer. Både oliventræets gyldne nuancer og dets åretegning vil variere. Netop det gør serveringsgaflen smuk og unik. Man sidder med et stykke historie i hånden og ved, at der kun findes den ene serveringsgaffel med det pågældende udtryk.

Det enkle og stilrene design gør, at den passer ind i de fleste hjem. Den passer også som regel til det øvrige bestik, selvom det ikke er fra Saladini. Gaflen har et enkelt, tidløst design og er på samme tid elegant nok, til at blive sat på bordet, når du serverer stor middag for gæster og gør ekstra ud af det.

De gode materialer garanterer serveringsgaflen lang holdbarhed.

Hvad bruger man en serveringsgafflel - serveringsbestik til?

En serveringsgaffel er et uundværligt redskab i køkkenet - eller rettere sagt på middagsbordet. Her kan du bruge den til at servere tilbehør til aftensmaden - ofte i selskab med en serveringsske.

 • Til at tage tilbehør til aftensmaden - fra serveringsfad til ens egen tallerken
 • Til salat - evt sammen med serveringsskeen

Jeg bruger min Saladini serveringsgaffel HVER dag, sammen med serveringsskeen fra samme brand. Tilsammen er de det  perfekte bestik til vores salater. Endelig bruger jeg dem hver for sig, som f.eks. serveringsgaffel, til fadet med skivet kød.

Vær opmærksom på, at serveringsgaflen kan variere ift. produktbilledet, da alle produkter/skeer er unikke, og forarbejdet i naturmaterialer.

Serveringsbestik – håndlavet i Italien.

I byen Scarperia i Toscana, håndlaver dygtige knivmagere de smukke Saladini produkter.  Alle produkter er håndlavet i naturmaterialer og ikke to er ens. Hvert produkt - hver serveringsgaffel -  har sin sjæl.

Navnet på serveringsgaflen, og familien bag, er Saladini. I 1984 kom Leonardo Saladini i lære som knivfabrikant hos sin onkel, Marcello Azzini. I 1997 startede Leonardo sit eget værksted op og sådan startede historien Saladini cutlery.

Vedligeholdelse - serveringsgaffel

Servringsgaflen skal vaskes i hånden.

Skaftet i oliventræ vedligeholdes ved at du gnider det med lidt olivenolie en gang imellem.

Saladini produkter - online

Her kan du se en oversigt over alle Saladini Produkter

Saladini serveringsgaffel
TILMELD DIG Salatbodens nyhedsbrev

Vil du være den første til at få sidste nyt? Du hører fra mig i særlige anledninger.

Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram