1 på lager
Brand: Saladini Cutlery
Håndlavet i Italien
Total længde: 22 cm
Bladlængde: 9 cm
Materiale håndtag: Oliventræ
Hver ostekniv er unik og håndlavet og kan variere i forhold til produktfotoet
Tåler ikke opvaskemaskine
Sortimentet af Saladini osteknive kommer i flere modeller. Osteknivene er tilpasset, hvilken ost, de skal bruges til.
Her har ostekniven et smalt blad. Det gør den særligt velegnet til bløde oste. Et tip er, at gøre bladet varmt, inden du skærer osten. Det gør du ved at dyppe bladet i kogende vand. Så glider ostekniven nemmere igennem osten og du opnår et skarpere resultat.
Ostekniven er velegnet til oste, som f.eks.
Ved køb af en enkelt ostekniv, leveres den i en fin papæske. Bestilles flere typer osteknive på én gang, leveres de samlet i en trææske, brændemærket med et Saladini logo.
I byen Scarperia i Toscana, håndlaver de dygtige knivmagere smukke knive – blandt andet, osteknive. Alle knivene er håndlavet i naturmaterialer og ikke to er ens. Hver kniv har sin sjæl.
Navnet på knivene, og familien bag, er Saladini. I 1984 kom Leonardo Saladini i lære som knivfabrikant hos sin onkel, Marcello Azzini. I 1997 startede Leonardo sit eget værksted op og sådan startede historien Saladini cutlery.
Hver knivmodel er designet af Ciacommo Cecchi. Han er uddannet arkitekt med speciale inden for håndlavede knive. Håndtaget består af fint slebet oliventræ fra Toscana. Det er lavet i et stykke og det føles både blødt og lækkert at holde i hånden.
Vær opmærksom på, at ostekniven kan variere i forhold til produktfotoet, da alle knive er unikke og forarbejdet i naturmaterialer.
For at bevare skaftet smukt, så gnid det med lidt olivenolie en gang imellem.
Se hele sortimentet af Saladini osteknive her. Under hver ostekniv er det angivet, hvilke oste de er velegnet til.