1 på lager
Brand: Saladini Cutlery
Håndlavet i Italien
Total længde: 30 cm
Blad længde: 16,5 cm
Materiale blad: Svensk rustfrit stål.
Materiale håndtag: Oliventræ
Hvert produkt er unikt og håndlavet. Det betyder også, at produktet kan varierer fra produktfotoet, da alle knive er unikke og forarbejdet i naturmaterialer.
Tåler ikke opvaskemaskine
Kokkekniven, også kaldet chefkniven, er den mest anvendte kniv i køkkenet. Det er en god 'all-round' kniv
Brugsegenskaberne ved den her kokkekniv gør den særdeles populær, både hos professionelle kokke og amatørkokke. Adam Price elsker sine Saladini kokkeknive. Det er ofte dem, han står og bruger, når du ser ham og James kokkerere på TV!
Kokkekniven kan bruges til både kød og grøntsager. Med andre ord, en kokkekniv der er velegnet til både at hakke, skære og lave papirtynde skiver med.
Bladet, der er lavet af 12c27 rustfrit smedejernsblad, er ubøjeligt. Det har ligeledes en forlænget 'hæl' monteret med gummiring. Begge dele sikrer, at du kan arbejde præcist og kan skære ensartet skiver fra start til slut.
Saladin kokkekniven findes i tre størrelser – læs mere herom nedenfor.
Den smukke kokkekniv er håndlavet i Italien.
Håndtaget er lavet af fint slebet oliventræ fra Toscana. Det er lavet i et stykke og det føles blødt og lækkert at have i hånden.
Bladet er lavet af rustfrit stål, af højeste kvalitet - hovedsaligt fra Sverige.
Kokkekniven er lavet med fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber. At den både er unik og smuk på samme tid, er blot en sidegevinst.
Kokkekniven findes i tre størrelser:
Hvilken størrelse skal du vælge?
Det er en smagssag, hvilken størrelse, som du skal vælge. Egenskaberne er den samme, ligegyldigt hvilke størrelse kniv du vælger til dit køkken.
Selv har jeg kokkekniven på 34,5 cm i vores køkken. Eller faktisk er det snarere min mand, der har den. Han holder af at bruge kokkekniven til de fleste opgaver - kød, som grøntsager. Selv arbejder jeg fortrinvis med grøntsager og her foretrækker jeg, at bruge en santokukniv.
Ligegyldigt hvilken størrelse, som du vælger, så får du en god klassisk køkkenkniv.
Put ikke kniven i opvaskemaskinen, men vask den i hånden. For at bevare skaftet smukt, så gnid det med lidt olivenolie en gang imellem.
Bliver kniven sløv, så kan du her se en video, hvor selveste ophavsmanden bag Saladini knivene viser, hvordan man sliber en kniv.
Når du snitter dine råvarer og skal skubbe den snittede del til side, så benyt bagsiden af kniven. Ellers sløver du skæret unødvendigt.
