11 på lager
Itaienske Saladini er kendt for deres unikke og smukke cutlery. I Danmark ses f.eks. deres steakknive på flere af vores gourmetrestauranter. Men Saladini er meget mere end steakknive. Saladini laver både køkkenknive, trøffelskærer, osteskærer m.m. Og så bestik! Alt der hører til et bestiksæt, som f.eks. den her dessertske.
Når du sidder med en dessertske fra Saladini i hånden - så sidder du med et stykke i historie i hånden. Skaftet der er lavet i toscansk oliventræ, kan stamme fra et oliventræ der er mere end 100 år gammelt. Det er nænsomt slebet og føles blødt at have i hånden.
Hver dessertske er håndlavet i naturmaterialer. Du får derfor ikke to dessertskeer, der er ens. Det er det, der gør bestik fra Saladini så smukt. Hver er ske er unik. De gyldne nuancer i naturmaterialet, oliventræet, varierer fra dessertske til dessertske. Ligeledes årerne på træet, der giver hver dessertske sit eget udtryk.
Udover dessertskeen finder du også:
Du kan se hele Saladini sortimenter her.
Jeg har valgt kun at føre dessertskeen og de øvrige Saladini produkter med skaft i oliventræ. Produkterne fås dog også med skaft i andre trætyper, samt i både oksehorn og bøffelhorn. Send mig endelig en mail, hvis du er interesseret i et produkt, som jeg ikke har her på hjemmesiden.
Ved køb af én dessertske, leveres den i en sort papæske. Bestilles to eller flere på én gang, får du dem leveret i en fin trææske. En trææske der er brændemærket med et Saladini logo.
Dessertskeen er skeen imellem en spiseske og en teske. Den er velegnet til:
I byen Scarperia, kendt som 'knivenes by', i Toscana sidder nogle knivmagere og håndlaver de her smukke produkter fra Saladini.
Familien bag, hedder Saladini. I 1984 kom Leonardo Saladini i lære som knivfabrikant hos sin onkel, Marcello Azzini. I 1997 startede Leonardo sit eget værksted op og sådan startede historien Saladini cutlery.
Hver dessertske er designet af arkitekten Ciacommo Cecchi, der er uddannet med speciale inden for cutlery.
Vær opmærksom på, at dessertskeerne kan variere i forhold til produktfotoet, da alle skeerne er unikke og forarbejdet i naturmaterialer.
Det er en god ide, at gnide skaftet med lidt olivenolie i ny og næ. Du bør altid vaske skeen op i hånden.
Her kan du se en oversigt over alle Saladini Produkter