7 på lager
Lille charmerende tapasskål, som du uden tvivl kan nikke genkendende til, hvis du har været på ferie i Spanien. Den har en (spansk autentisk) rødbrun farve og en fin blank glasering.
Med en diameter på 12 cm og en højde på 3 cm er tapasskålen perfekt til at servere små portionsanrettet retter, tapas eller snacks i.
Det er den lille tapasskål, som man ofte ser den forrygende tapasret, 'Gambas pil pil' (rejer i olie), serveret i. Retten kommer ind, portionsanrettet i små tapasskåle, hvor rejerne ligger i sydende olivenolie, med chili, hvidløg, (sommetider) persille, salt & peber. Synet, og ikke mindst duften, er ikke til at stå for.
Der findes et utal af andre små tapasretter. Lige fra rejer i olie, til snacks i form af lidt oliven, lidt saltede nødder etc. Den lille tapasskål, fra lertøjsserien 'Rustique', er velegnet til servering af snacks som dem. Jeg har selv haft dem i køkkenskuffen i årevis, og her finder du eksempler på hvad jeg har brugt og bruger dem til:
Den lille tapasskål er perfekt til en portionsanrettet dessert, f.eks. Creme Brulee.
Jeg har haft kat, sidst Teddy, i næsten hele mit liv. De små skåle fungerer perfekt til tørfoder og vand til katten.