Ideer til salat

Terrasseliv

Da vi købte vores hus, var der en lille bitte terrasse på bagsiden af huset. Den målte 3x3 meter og var en lille platform bestående af 40x40 cementfliser. Den var ikke særligt charmerende. Det var naturen omkring vores hus til derimod, så vi blev hurtigt enige om, at den terrasse skulle der gøres noget ved.

Det blev til en terrasse, der er bygget i forlængelse af hele langsiden på vores hus. Udover at vi har fået en dejlig stor terrasse, så føles vores hus også større, når vi om sommeren åbner 4 terrassedøre ud til terrassen.

Huset føles større, når vi om sommeren åbner 4 terrassedøre ud til terrassen, der er langs hele huset.

Frem for en masse små potter med planter og blomster har vi valgt at gå ‘all in’ en gang for alle. Vi har fået anskaffet os nogle store krukker og sat Buksbom i dem. Så er der pænt på terrassen året rundt, når vi kigger ud af vinduerne. Om sommeren spæder vi lidt til, med sommerblomster som f.eks. lavendler og pelargonier. Vi har både blåregn og klematis, der lystigt kravler rundt, hvor de kan komme til det, så her har vi også et fantastisk blomsterflor.

Buksbommene er smukke at kigge ud på året rundt.

Det har været en løbende proces at lave vores terrasse. Sidste år byggede vi f.eks. en pergola, som med tiden vil dækkes af blåregn. Så får vi mulighed for at søge skygge på en solrig dag, da vores terrasse vender mod vest og har sol fra formiddag til aften. Forrige år indbyggede vi nogle gamle stentavler i muren, som vi har langs den ene ende af terrassen. Og vi finder helt sikkert på nogle flere ting de kommende år.

1000 fotos - mindst...

Jeg har 1000 fotos – mindst – af vores udsigt fra terrassen. Den vender, som nævnt, mod vest og vi har hele sommeren de smukkeste og varierende solnedgange eller aftenhimler. Hver aften er en ny oplevelse og hver aften må jeg lige fotografere - for himlen er særlig smuk – igen.

Et af 1000 fotos af vores udsigt fra terrassen…

Jeg håber, at du har fundet lidt inspiration til terrasseliv.

Har du spørgsmål eller en kommentar til indlægget, så skriver du bare her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HEJ!
JEG HEDDER DOMINIQUE
Og det er mig, der står bag Salatboden.

Jeg er hverken gastronom, diætist eller kostvejleder, men en madrelateret titel har jeg dog … MADØRE!
Jeg elsker at lave mad og særligt den grønne del af den. Jeg har delt mange opskrifter med familie og venner igennem årene. Her deler jeg dem med dig. Velkommen til og lad os så komme i gang...

Kærlig hilsen, Dominique

Inspiration direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når jeg poster en ny opskrift, eller har en relevant nyhed til dig.


Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
Personoplysninger og cookie
© Salatboden. Alle rettigheder forbeholdt 2021
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram