Opskrifter på kartoffelsalat, kan man aldrig få for mange af.
Salat og kartofler serveres ofte hver for sig, som tilbehør. Men hvorfor ikke kombinere de to?
Det er præcis det, som jeg har gjort i den her skønne kartoffelsalat med rucola, ristede pinjekerner & parmesanost
Den er super hurtigt lavet. Du skal blot have kogte afkølede kartofler på lager, og så har du den skønneste kartoffelsalat på bare 10 minutter. Har du ikke kolde kartofler på lager – så se mit fif længere nede på siden.
God fornøjelse.
Har du spørgsmål eller kommentarer til denne eller andre opskrifter, så kan du fange mig lige nedenfor i kommentarfeltet.
grøn kartoffelsalat med masser af persille og soltørrede tomater
Kartoflerne er skåret i tern og er klar til at blive vendt med dressingen. Dernæst vendes rucola forsigtigt i og kartoffelsalaten toppes med ristede pinjekerner og parmesan flager.
Den her herlige kartoffelsalat er hurtigt lavet.
Lækker opskrift - hvilken sirup bruger du?
Hej Tina.
Dejligt at du synes om opskriften. I mine dressinger bruger jeg simpelthen bare en lys sirup fra Dansukker. Den fungerer super godt, synes jeg.
God fornøjelse, hvis du laver kartoffelsalaten.
Bh Dominique
Hvilke blomster har du brugt til at pynte med?🌸
Hej Lene.
Det er blomsterne fra min citrontimian, som jeg har pyntet salaten med. Jeg har den på terrassen og den kommer troligt igen år efter år. Den sætter de fineste blomster - perfekt til salaten 🙂
Den blomstrer endnu ikke (fotoet er fra sidste år). Her og nu kan du bruge f.eks. Forglemmigej - der er også sååån fine.
Bh Dominique